dinsdag 16 juni 2020

Wist je dat?

Vanaf nu brengen we dagelijks het volgende mee naar school: 
- huiswerkmap
- huistaak van de vorige dag
- oefendoos (tafels)
- drinkfles
- koek/fruit
- lunchpakket (voor wie op school blijft over de middag) --> niet op woensdag!

* We hebben deze week even geen klasbericht geplaatst want de meeste schoolspullen zijn reeds op school aanwezig. 
* We organiseren elke dag een tafeltraining, gevolgd door een tafeldictee. Het resultaat kan je dagelijks in de huiswerkmap terugvinden. De kinderen krijgen een anderhalve minuut om de tafels op te lossen. We zijn ervan overtuigd: TAFELS kan je niet genoeg oefenen! 
* De deeltafels zijn aangebracht. In de loop van de week worden de laatste tafelkaartjes meegegeven.
* Het dicteeschrift wordt ook ter inzage meegegeven. Deze week werken we aan het allerlaatste woordpakket van het tweede leerjaar. Dit is een herhalingspakket van de aangeboden spellingsweters. Morgen volgt er een laatste controledictee.
*  Volgende week wordt een rapport met uw kind meegegeven. Er is een mogelijkheid tot oudercontact op donderdag 25 juni. We nemen graag de tijd om met jullie in gesprek te gaan over de leerresultaten alsook over de werkhouding en sociaal gedrag van uw kind. Wie een dergelijk gesprek wenst, tekent het best in via het ontvangen google-formulier. Indien er op dit formulier geen tijdstip meer beschikbaar zou zijn, geef ons gerust een seintje. Dan kijken we welk tijdstip ons nog past en brengen we jullie hiervan op de hoogte.